ons verhaal

Wielewaal Recreatie

Wielewaal

Wij zijn Ron en Leonie Tangeman en samen met onze twee zoons, Fedde en Wes, zijn wij vanaf 1 januari 2016 trotse eigenaren van Wielewaal Recreatie (voorheen Kampeercentrum “de Wielewaal”). Benieuwd naar ons verhaal?

Toen en nu

In december 2013 zijn wij in het huis bij de camping komen wonen. Voorheen woonden hier opa en oma van der Weel; de opa en oma van Ron die de camping hebben opgericht.

In de jaren 50 is de huidige camping begonnen als fruitboomgaard. Ons huis voor aan de camping werd er in 1961 bij gebouwd als pension. Door de opkomst van het toerisme op het eiland werden er tussen de fruitbomen steeds vaker tenten en caravans geplaatst. Hierdoor is het in de jaren 60 uitgegroeid tot een volledige camping.

Nadat opa en oma van der Weel de camping 36 jaar gerund hebben, is deze over gegaan naar Peter en Marijke; de ouders van Ron. Zij hebben dit 17 jaar met veel plezier gedaan en hebben daarna besloten van hun vrije tijd te gaan genieten. Wij kregen het vertrouwen om het familiebedrijf in de toekomst voort te zetten. Een geweldige uitdaging waar we erg van genieten!

Benieuwd naar Wielewaal Recreatie? Bekijk de video!