Genieten van het strand en de zee

Op 1,5 kilometer afstand van de camping vindt u het mooie strand van Westerschouwen. Het strand is te bereiken via verschillende mooie wandel- en fietspaden. Voor elke bezoeker is er wel een stuk strand beschikbaar.

Zo zijn er stranden speciaal voor families, watersport activiteiten en zones voor naturisten. De brede stranden worden goed onderhouden en behoren tot een van de schoonsten van Nederland.

Op zonnige dagen kunt u heerlijk in het zand zitten met een goed boek of wegdommelen op het geluid van de golven. Ook zwemmen behoort zeker tot de mogelijkheden. Het zeewater kan wat aan de frisse kant zijn maar de echte doorzetter trekt zich hier niets van aan!

De wandel en fiets liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Geniet van de vele wandel en fietsroutes door de mooie bossen, duinen en polders.

Naast wandelen, fietsen, zwemmen, paardrijden en vissen kunt u in Schouwen Duiveland ook goed duiken en surfen. Er zijn verschillende duikplaatsen waar u onder begeleiding of zelfstandig de onderwaterwereld kunt verkennen. De Noordzee is door haar vaak sterke stroming alleen geschikt voor de ervaren duiker.

De minder ervaren duiker kan uitwijken naar het Grevelingenmeer. Ook voor kitesurfen, golfsurfen en windsurfen is Burgh-Haamstede de perfecte locatie. De echte watersporter kan zich compleet uitleven in het veelzijdige Zeeland!